Spisepladsen i køkkenet

Spisepladsen i køkkenet

Der er et stort indhug i vores køkken. Det er ikke stort nok til at være et egentligt rum, men det er stadig stort nok til, at der nemt kan stå et spisebord med fire stole rundt om. Det er helt perfekt til os i hverdagen på alle tidspunkter af dagen, men jeg syntes, der skulle ske noget, så man tydeligt kunne se, at spiseområdet var en selvstændig del af køkkenet.

Gør det spændende og til dit helt eget område

Det er her, børnene sidder og leger, tegner og laver lektier, og det er også her, vi spiser alle måltider sammen. Derfor ville jeg gerne give det område sit eget udseende, der samtidig ville passe til det ellers lyse og moderne køkken.

Jeg fandt hurtigt frem til, at det skulle være tapet, der skulle på de tre vægge. Noget mønster og farve ville se rigtig godt ud, især da det store vindue befandt sig her. Det ville fremhæve farverne på væggen og gøre området rigtig hyggeligt for os alle sammen, hvilket kun er rart, når det er et område i hjemmet, der bliver brugt meget.

Jeg fik hurtigt målt op og bestilt det, jeg skulle bruge, inklusiv tapetklister, og hvad jeg ellers skulle bruge. Det var heldigvis nemt nok at sætte op, og jeg må sige, at resultatet blev meget bedre end forventet.

Skab nemt og hurtigt liv og sjæl

Om det er hele rum eller bare dele af dem, så er tapet virkelig noget, der kan skabe et helt andet liv end maling og billeder. Det skaber en helt anden dybde, og du vil kunne opleve lysindfald på en helt ny måde med det i dit hjem.

For mig har det skabt en hyggekrog, men det kan lige såvel skabe et romantisk soveværelse eller give fornemmelsen af det industrielle i din stue. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser.