Østens gyldne dråber

Østens gyldne dråber

Jeg var for et par år siden på en længere rejse til Asien, og der fik jeg smag for te og den store verden, som te egentlig er. Det er jo en verden, som er enorm, og der er så mange tesorter og smage, at du næppe kan nå at smage dem alle, om du så gjorde en stor indsats.

Det var en af de ting, som jeg tog med hjem, og jeg har siden dengang for over 30 år siden drukket mindst en kop te om dagen og gerne inden sengetid, så jeg kan stresse lidt ned og slappe af og få styr på mine tanker, inden jeg kryber under dynen og får en god nats søvn.

Te fra Danmark

Jeg har indtil for et år siden bestilt min te enten fra forretninger i Asien eller fra et af de store tehuse i England, for de har også et stort udvalg, og kvaliteten er i orden hver gang.

Men for et år siden ændrede det sig markant, for min yngste søn kom hjem fra skole og fortalte, at han i frikvarteret havde kigget på en reklame for en hjemmeside for te, som nok lige var noget for mig.

Billig luksus

Jeg kiggede ind på siden og til min store overraskelse, så havde de både et stort udvalg og rigtig gode priser på deres produkter. Så jeg ringede og tog en snak med deres kundeservice, og de overbeviste mig om, at deres kvalitet også var i top.

Jeg placerede en lille ordre, og så gik jeg i gang med at vente i spænding, men jeg kom ikke til at vente længe, før jeg fik en SMS om, at min te var fremme, og jeg ved selvsyn kunne konstatere, at den te var fuldt ud lige så god som den, jeg købte i dyre domme i udlandet. 

Jeg har siden købt masser af te hos dem. De leverer hurtigt hver gang, i en god kvalitet og til gode priser.