Mine oplevelser med et forsinket fly

Mine oplevelser med et forsinket fly

Jeg vil gerne overraske med min oplevelse med et forsinket fly. Ikke at selve forsinkelsen var spændende på nogen måde, og det er reelt heller ikke det, historien drejer sig om, men det er der, den starter. Som så mange andre skulle jeg af sted med et fly, men ikke til tiden. Det var nemlig forsinket. Noget, der sker oftere, end de fleste egentlig lige tror.

Den spændende del ved forsinkelsen

Det eneste positive ved en flyforsinkelse er, at du kan få en kompensation. Ja du kan faktisk blive kompenseret økonomisk, og det gælder ikke kun forsinkelser, har jeg erfaret, det gælder også i forbindelse med aflysninger og ved overbookinger. Der er regler om dette, som du kan være dækket af, og der er ingen grund til ikke at undersøge det, hvis dit fly er forsinket, for hvem vil ikke gerne have lidt ekstra penge, især hvis du er berettiget til dem.

Jeg var i hvert fald ikke i tvivl om, at det var noget, jeg var interesseret i, men jeg vidste intet om, hvordan man lige griber den slags an. Det er heldigvis ikke en situation, jeg har stået i tit, hvilket i sig selv er rart, så jeg vidste, jeg havde brug for hjælp til det praktiske.

Jeg fandt et firma, der sørgede for det hele

Du kan på stort set alle områder finde nogen, der for et beløb vil hjælpe dig med en given opgave. Det gælder også ved kompensation ved forsinket fly. Her kan du dog få hjælpen for en ret lavt beløb og stadig få den absolut bedste, hurtigste og mest effektive service. Den del imponerede mig, og at kunne få en kompensation så hurtigt, det var meget overraskende.

Jeg er ikke sikker på, at jeg havde søgt om det, hvis jeg ikke havde fået den hjælp, så det er endnu en grund til, at jeg er glad for det valg, jeg traf.