Klar din overvågning selv

Klar din overvågning selv

Det er faktisk rigtig nemt at sætte sin egen overvågning op. Det kræver ikke den store snilde – selv jeg kunne nemlig finde ud af det uden problemer. Samtidig har det den store fordel, at du får den samme gode kvalitet i din overvågning, men priserne er så gode, at selv private og små erhvervsdrivende kan være med.

Den laveste pris på markedet

Jeg har et lille værksted, og omme bagved ligger min og min families bolig. Jeg vil gerne sikre begge dele, især uden for almindelig åbningstid. Selvom vi har hegn og låge, så ligger det hele stadig i et område, der mest er industri, og det giver et større behov for at kunne føle sig tryg.

Det, jeg ville have, var videoovervågning, og det fandt jeg til den bedste pris hos DKKamera. Jeg var imponeret over deres priser og samtidig over at de nemt hjalp mig med at vurdere, hvor mange kameraer, der skulle bruges, og hvor de skulle sættes op.

Videoovervågning i HD

Nu sidder der tydelige kameraer fra porten og ind. Både pladsen, værkstedet og vores bolig er overvåget, og jeg har tjekket nogle af optagelserne. Temmelig kedelige billeder og film af absolut ingenting, men kvaliteten er helt i top. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at skulle der komme nogen forbi, så har de mere end svært ved at skjule deres identitet.

Alene det, at der er tydelig videoovervågning, gør, at mange vil tænke sig om en ekstra gang. Kameraerne er ikke til at overse, og det er de tilsluttede ledninger heller ikke. Det giver en god sikkerhed for os alle, især hvis jeg ikke er hjemme, og min kone er alene med børnene. Sammen med vores hund, så kommer der ikke nogen forbi, der ikke skal være der.

Takket være DKKamera så har det også været til at betale, og det er det bedste ved denne sikkerhed.