Isolering med akustik billeder

I mit firma beskæftiger jeg mig meget med lyd, men jeg har også brug for det modsatte: Komplet stilhed.

Det hænger sammen med, at jeg driver et mindre musikstudie, hvor jeg tit og ofte har forskellige musikere på besøg til at indspille.

“Desværre” har jeg ikke det vildeste indspilningsstudie, fordi jeg på den anden side af væggene har alt fra kontorlandskaber til andre firmaer til at arbejde, så vi sammen kan betale huslejen – men de andre larmer, og de kan larme en hel del.

Det kan de ikke gøre for, det er en del af deres arbejde, og jeg elsker udstyret og mulighederne ved mit udstyr, så jeg måtte komme op med en løsning, der kunne være til gavn for alle parter, så jeg kunne blive i mit studie, og vi ikke kunne genere hinanden på tværs af væggene.

Jeg har jo netop en isolerende glasplade mellem mixerpulten og indspilningslokalet, hvorfor jeg mener, at det ikke larmer og generer de andre.

Det er dog en helt anden historie med de andre vægge, hvor jeg tydeligt kan høre andre arbejdende folk, der generer min og musikernes koncentration.

Jeg ønskede dog ikke at plastre mine vægge til med uinspirerende lydisolering, og så faldt jeg heldigvis over SUMOpix, der kort forklaret laver flotte billeder med isolering i.

Det vil sige, at jeg kunne få kvalitetsbilleder, der både havde skønne motiver og isolerede perfekt for de andre omgivelser.

På den måde kunne jeg få nogle inspirerende motiver på væggen til en god pris, der kunne give plads til tanker under indspilningsprocessen, men hvor der samtidig ikke slap nogle unødige lyde ud til andre.

Løsningen var så god, at jeg tog fat i SUMOpix igen for at høre, om de også kunne hjælpe mig i privaten, hvor jeg har et lille øvelokale, som jeg gerne vil isolere, så jeg kan blive inspireret der – uden at genere resten af familien i huset.

De gav en perfekt hjælp, så nu har jeg akustik billeder i både studiet og derhjemme.