Information om den røde tråd

Information om den røde tråd

Der er mange ting, som skal koordineres, når du er frivillig som jeg i en fodboldklub. Der er altid informationer, som skal gives til andre frivillige, og der er masser af forældre og trænere, som skal holdes orienteret. Det kan blive til mange spildtimer, indtil en af vores trænere foreslog, at vi lavede en lille manual, der forklarede de regler, ønsker og måder, som vi agerede på i vores klub.

Let tilgængeligt for alle

Vi gik i gang med at skrive den lille folder, og så var det meningen, at den skulle ligge i cafeteriet, og at alle, som er en del af klubben, det kan være trænere, ledere og selvfølgelig alle brugere af faciliteterne, havde nem adgang til den.

Det er jo vigtigt, at de ved, hvad som rører sig, og så kan de jo let holde øje med, om dem, som er omkring de forskellige hold, også holder de mål, der er sat, og om alle er med på, hvad det fælles mål er for hele klubben.

Det tog nu ikke lang tid at skrive det, men det svære bestod i at finde et firma, som kunne levere tryksager og holde en kontinuerlig leverance til en god pris. Det holdt hårdt, men efter megen søgen, så fandt vi en hjemmeside.

De har fantastisk service

Vi tog straks kontakt til det firma, og vi kan sige allerede nu, at de også hos os leverede langt mere end forventet og til en god pris. Den mindre skrivelse, som vi skulle have trykt, har de fra første sekund forstået, de har været på forkant med alt fra start til slut, og det slutprodukt, som vi fik, blev hurtigere leveret end forventet og var langt bedre, end det vi havde forventet.

Det hele afsluttet til en pris, som er langt under, hvad vi forventede, så vi ved med sikkerhed, at vi ikke skal lede efter et firma til vores tryksager igen.