Hjælp fik mig i gang

Hjælp fik mig i gang

Jeg har hele mit liv været overvægtig, og som jeg blev ældre, begyndte der at komme mindre skavanker, ja egentlig allerede i en ung alder, og selvom jeg godt vidste, jeg skulle gøre noget ved det, så stod jeg stille og følte ikke, jeg havde overskuddet til at komme i gang.

Jeg snakkede både med min læge og med min familie og venner om det, men det var først, da jeg mødte en af mine gamle studiekammerater og så, han havde tabt over 50 kilo, at jeg fik en løsning.

Få hjælp – det virker

Min gamle skolekammerat var blevet anbefalet at bruge https://joannaizabelle.dk/terapi-og-coaching/kognitiv-terapi/, som havde rådgivet ham og hjulpet ham med at indse, at det sagtens kunne lade sig gøre at tabe sig og se det menneske, som han gerne ville være, uden mad som trøst. Jeg fik navn og telefonnummer, og så gik jeg i gang med at undersøge, om de eventuelt ville kunne hjælpe mig også.

Jeg ringede og fik en god snak med dem, og allerede efter to uger var jeg i gang med mit forløb, for de havde allerede fra første sekund givet mig en følelse af ro og styrke, som jeg aldrig havde følt før.

Gode værktøjer til mig

Gennem hele mit forløb er jeg blevet vejledt og rådgivet med en professionalisme og indføling, som jeg ikke troede var muligt for en, som ikke kendte mig.

Jeg er nu kun nogle få kilo fra min idealvægt for første gang i mit liv, og jeg har mere energi og er mere glad, end jeg kan huske, jeg har været før. Det hele skyldes den rådgivning, som jeg har fået, og den vejledning, som de har givet mig.

Jeg kan kun anbefale at få professionel hjælp, og du skal ikke være bange for, det koster dig en formue, for priserne er meget rimelige i forhold til, hvad du får af resultater.