Har du husket at indføre en frugtordning i din virksomhed?

Har du husket at indføre en frugtordning i din virksomhed?

Hvis du er herre over din egen virksomhed, og hvis du har ansatte, som du til dagligt forventer skal præstere, så er der helt naturligt også en del ansvar på dine skuldre. Ikke nok med, at dine medarbejdere referer til dig, så har du også et delt ansvar for trivsel, effektivitet og koncentration. Selvfølgelig bærer dine ansatte også et ansvar for at præstere, men du kan gøre en hel del som firmaets mand; et eksempelvis kunne være, at du bør indføre en frugtordning. Det er måske vigtigere – og nemmere – end du tror, så læs med her for et par årsager til, at du bør indføre en sådan. For mere information kan du med fordel besøge denne blog om frugtlevering, som giver god indsigt på området.

 

Sådan vælger du den rette frugtordning

Det er ganske simpelt at implementere en frugtordning i en virksomhed, men der er alligevel et par elementer, som skal overvejes. Der burde ikke herske nogen tvivl om, at frugtordning i sig selv er en god idé, men hvilken frugt er bedst, hvor meget skal du have, og hvor ofte skal det leveres? Det er nogle af de spørgsmål, du må tage stilling til, hvis du skal have indført ordningen. Eksempelvis, så har de fleste frugtleveringsfirmaer forskellige kurve eller kasser, med forskelligt indhold. Typisk er der en standard kurv og en deluxe kurv, og du må afgøre, hvad der passer bedst i din virksomhed. Forskellen er typisk, at standardkurven blot er håndfrugter, der kan tages med på farten, hvorimod deluxe-versionerne typisk har små-snacks og lidt større frugt med også.

 

En frugtordning rette fokus mod helbred og giver bedre koncentration

En af hovedårsagerne til at en frugtordning bør implementeres er desuden, at adgang til frisk frugt retter fokus mod helbredet af dine ansatte. Først og fremmest viser du som chef, at du ikke tager dine ansattes helbred forgivet overordnet set. Derudover, så viser du også dine ansatte at du værdsætter deres daglige indsats, at de har fortjent en god frugtordning, og at du tager hånd om dem og forsøger at forbedre dem og deres koncentrationsevne.

 

Netop koncentrationsevnen er også noget, som forbedres med en frugtordning – især hvis den på succesful vis kan erstatte kageordninger og andre snacks. Fordelen ved frugt er nemlig at den ikke banker blodsukkeret i vejret og dernæst i bunden, ligesom eksempelvis kage og slik gør. Tværtimod, så er frugt en hurtig måde at øge og stabilisere blodsukkeret på, hvilket giver bedre og længerevarende koncentration. Om det giver resultater på bundlinjen er selvfølgelig svært at sige, men uanset ved, så er én af de positive effekter, som en frugtordning har.