En helt unik ferie

En helt unik ferie

Alle har det med at lede efter det unikke. Det, som ikke er som andet, og det, som andre ikke har oplevet. Vi mennesker er så ens, men samtidig vil vi gerne være som ingen anden. Det unikke, jeg søger, er derfor bare det, der ikke er almindeligt på stenbroen eller andre steder i Danmark. Det skal være noget, der er en unik oplevelse for mig, men det behøver på ingen måde være ekstremt eller mærkeligt. Det er for eksempel det at komme ned i tempo og se, at der er en mere rolig måde at leve livet på, som samtidig er så meget mere fantastisk.

Livet på landet

Når man bor i byen, så er en feri, der er lige det modsatte, det helt perfekte valg. Jeg valgt Toscana og det, der hedder agriturismo toscana. Det er egentlig en bondegådsferie, men i Italien, så det er på ingen måde noget, jeg kan få derhjemme. Og jeg var lynhurtigt solgt. Jeg fik lov til at deltage i det hele, uagtet jeg ikke lige har erfaring i den branche. Jeg havde ikke forventet, jeg ville få så stor en indflydelse på min ferie, og jeg havde heller ikke forestillet mig, jeg ville synes, de var så afslappende at arbejde.

Desuden har jeg fået en bedre forståelse for, hvad der skal til for at fremstille fantastiske produkter. At kvalitet kan tage tid, men at det er det hele værd. Jeg har lært meget, jeg har arbejdet, jeg har været en del af en familie. En familie, jeg rigtig gerne vil besøge igen, så jeg ved allerede, hvor min ferie kommer til at gå til næste år. Noget der på ingen måde generer mig, for jeg har ikke haft det bedre med en ferie nogensinde, som jeg har haft det med denne, og det bliver jeg nødt til at gentage.