Derfor bør du overveje en skydedør

Derfor bør du overveje en skydedør

1960ernes indretningsstil havde et stort fokus på funktionalitet. Derfor var det oplagt, at skydedøren var populær i denne tidsperiode. For blot et par år siden var 1960ernes designstil meget upopulær. Men siden 2011 har skydedøren set et comeback. Det giver ganske god mening, at skydedøren er blevet så populær. Den har nemlig en række fordele sammenlignet med traditionelle døre.

Spar plads med en skydedør

Skydedørens største fordel, sammenlignet med traditionelle døre, er pladsen. En skydedør optager nemlig meget lidt plads. Derfor har du mulighed for at udnytte kvadratmeterne i hjemmet til fulde. Skydedørene er specielt blevet populære i store rum, som man ønsker at opdele. Fremfor at bygge en væg, eller placere en stor og klodset rumdeler, kan man købe en skydedør, som opdeler rummet, uden at du får mindre plads. 

En meget fleksibel dør

Skydedøre er utrolig fleksible. De kan løse næsten alle formål, og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Skydedøre kan både bruges som skabslåger, rumdeler og som erstatning for traditionelle døre. Herudover kan en skydedør bruges i mange forskellige rum. Siden den optager så lidt plads, kan den bruges i store såvel som små rum.

Omdan et rum med en skydedør

Siden en skydedør har den fordel, at den ikke fylder meget, så kan den bruges til at ændre et rums funktioner. Hvis du for eksempel har et hjemmekontor, som du gerne vil omdanne til et gæsterum, så kan du bruge skydedøre til dette. Her kan du placere skydedøren i rummet, så skrivebordet, computeren, reolen og så videre skjules bag denne dør. Når du får gæster, der skal låne værelset, trækker du blot skydedøren for og voila, nu er hele kontoret gemt væk. Når gæsterne har forladt rummet, åbner du skydedøren igen, og du kan benytte hjemmekontoret.

Der er mange virksomheder, der sælger skydedøre. Du kan blandt andet købe skydedøre her.