Der skal være tid

Der skal være tid

Jeg havde altid forestillet mig, at jeg ville have masser af tid til at læse bøger gennem hele livet. Men der er så meget andet, der skal klares. Arbejdet skal passes, og det samme skal tid med familie og venner. Hus og have skal også ordnes, men der er en løsning på alt, og for mit vedkommende hedder den lydbøger. Når den står på min del af de huslige pligter inde og ude, så er det ikke længere musik, der er i mine ører, det er krimier.

Dem, der læser dem højt, er dygtige som ingen anden. Det er med til at gøre det til en endnu større fornøjelse for mig. Når det er en særligt spændende krimi, jeg er i gang med, så føler jeg mig endnu mere fristet til at fortsætte med pligterne, og jeg har da aldrig haft så pænt et hjem som nu. Min kone ved godt, det er bøger, der er i mine ører,men hun klager ikke over min indsats, så det er en løsning, som vi alle kan lide.

Alle de nyeste titler

Mange mener, at krimier er skåret over en læst. Det er de måske også, men det er nu ikke derfor, jeg nyder dem. For mig skyldes det, at mange af dem er meget godt skrevet. Der er store personligheder, der skal opklare de forskellige drab og andre kriminelle handlinger, og det er lige så meget at følge hovedpersonerne i en serie, der trækker i mig. Hvordan deres liv flettes sammen med deres arbejde, som det også sker for alle os andre.

Jeg finder alle dem, jeg vil høre hos politikenbooks, for her er der rigtig mange krimier i form af lydbøger. Jeg finder nemt den genre, jeg er til, uden at skulle lede højt og bredt, og det er lige så nemt at finde alt det ny og spændende lige her.