Brygudstyr af høj kvalitet

Brygudstyr af høj kvalitet

Er du nybegynder ud i ølbrygning, og mangler du det brygudstyr, der kan få dig i gang med hjemmebrygningen? Eller er du garvet ølbrygger på udkig efter lækre, nye opskrifter med tilhørende all-grain kits eller tilsætningsstoffer i høj kvalitet? På Hjemmebryggeren.dk finder du alt indenfor brygudstyr, og mulighederne er mange, når det kommer til hjemmebryg. Bryganlægget Brewster fra Brewolution er et 25 liters bryganlæg, og er det mest solgte på det danske marked. Med et godt bryganlæg er du nået langt, når det kommer til hjemmebrygningen af øl, og på Hjemmebryggeren.dk finder du en lang række videoer med vejledningen i brugen af Brewster i alle faser af ølbrygningsprocessen. Dette sikrer dig, at du kan lære at brygge øl i høj kvalitet derhjemme. 

Mange forskellige typer øl

Med et All-grain kit fra Hjemmebryggeren.dk får du alt hvad du skal bruge for at brygge 25 liters øl, og du kan ved hjælp af udførlige PDF filer guides i gennem de forskellige opskrifter – og der er mange. All-grain Kits fås nemlig både i standard versioner med tørgær og De Lux versioner med vådgær, og mulighederne for forskellige typer af øl er mange. Du kan brygge alt fra velhumlet IPA til frisksmagende pilsner. Øltyperne er meget forskellige, og vejledningerne til brygning af de forskellige øl er derfor essentielle. En IPA skal eksempelvis drikkes ung og ikke lagre for længe, og med en pilsner er det vigtigt at overholde de relativt lave gæringstemperaturer. Alt du skal vide er beskrevet i vejledningerne, og det er bare at bestille kittet og komme i gang på ølbrygningsanlægget.

Sukker, malt, gær m.m.

På Hjemmebryggeren.dk er der også mulighed for at købe de enkelte produktkategorier for sig – samt at blande sig eget All-grain kit, hvor hvert ingrediens kan vælges helt ned til ét enkelt gram. Også malt kan købes for sig og kan valses kort før afsendelse.