Åh nej - flyet var forsinket igen!

Åh nej – flyet var forsinket igen!

Det er bare typisk mit held, eller så absolut mangel på samme, for endnu en gang var jeg strandet i en lufthavn. Det føltes efterhånden personligt, og det blev ikke mindre irriterende for hver gang. Godt nok møder jeg op i alle lufthavne med masser af læsestof, men det er og bliver en rigtig stor irritation for mig. Jeg vil bare af sted!

Nu kan jeg i det mindste få noget ud af det

Efter at have oplevet forsinkelser en del gange er jeg blevet klogere på rigtig mange ting, men den vigtigste erfaring, jeg har gjort mig, er, at der er mulighed for at få en kompensation, når flyet er forsinket. Ja også hvis det er overbooket eller aflyst. Noget, der også sker indimellem desværre.

Jeg har desuden en fast procedure, når det sker, og jeg vil have en kompensation ved forsinket fly. Jeg bruger nemlig det samme firma til at hjælpe med det hver gang. Jeg er blevet stamkunde så at sige.

Men de gør det bestemt også nemt at være mig. Det tager et par minutter og ikke mere at oplyse det, de skal bruge, og så tager de den derfra. Mere læsetid i lufthavnene til mig på den konto, mens jeg nu venter på både fly og kompensation.

Der er andre fordele end kun deres hjælp

For mig er det en sikkerhed for, at der sker noget – og det hurtigt. De er nemlig ikke bare professionelle, men også virkelig gode til deres arbejde. Det er noget, jeg sætter pris på, for deres gebyr er overraskende lavt. Jeg får meget ud af det hver eneste gang, selvom jeg nu helst ville have et fly, der afgik til tiden.

Men jeg kan kun anbefale den hjælp, du kan få hos dem, hvis dit fly også bliver forsinket, og du mener, at du da også skal kompenseres.